10-minuters-regeln, revisited

För ungefär ett år sedan, när EU-vals-kampanjen pågick som allra mest, skrev jag om 10-minuters-regeln för första gången. Jag tänkte nu göra en remix av denna postning, uppdaterad till dagens värld!

10-minuters-regeln: bära med mig flygblad+kamera alltid (i väska, innerficka i jackan eller bakficka på jeansen), och närsomhelst, när jag känner för det, stanna upp och dela ut flygblad i tio minuter.

Det nya för i år är kameran! Anledningen är att jag sedan dess förstått hur viktigt det är för aktivism-inspirationen. Posta sedan ett inlägg på bloggen eller twittra ut bilden. Ladda gärna upp bilderna på bildbank.piratpartiet.se också!

Att få tag på flygblad

Eftersom Piratpartiets budget är tämligen begränsad (uppbyggd av gräsrötter som den är!), är det viktigt att minimera fraktkostnaderna, som partiet står för. Följ därför denna instruktion noga:

I första hand – kontakta din kommunledare*. KL har som uppgift att ha flygblad tillgängliga hemma, för sådana här tillfällen. Mailadress till din KL hittar du genom att klicka dig fram på piratpartiet.se/valkretsar.

I andra hand – om din KL har slut eller så – beställ hem flygblad från Piratbutiken. Skaffa ett konto på Piratbutiken (eller logga in om du redan har ett!). Sedan hittar du flygblad under kategorin Piratkitt.


Flattr this

Att synas är att finnas som maloki skriver!

Taggar:

* Om du är KL, läs wiki-instruktionerna om att beställa Kampanjmaterial på ett bra sätt.

5 Responses to 10-minuters-regeln, revisited

 1. maloki skriver:

  Great! 😉
  Du har väl inte missat 10 saker du kan göra så att Piratpartiet syns? 🙂

 2. Olofb skriver:

  Nix lågenergi-aktivism är cool!

 3. […] är, just nu tar jag det lugnt för att ladda kampanjbatterierna. Men kom ihåg att även den minsta av insatser hjälper Piratpartiet in i […]

 4. […] upp en affisch om dagen, du också. Det tar bara tio minuter. Du kan också passa på att dela ut några […]

 5. […] för mig att han alltid har en kamera och flygblad med sig i väskan för att med enkelhet kunna nyttja 10 minuters regeln och registrera det som […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: