Nästa Merrinian-chatt onsdag 20.30

Nästa inplanerade Merrinian-chatt är onsdag 20.30. Be there or be square 😉

Taggar: , , , , , ,

2 Responses to Nästa Merrinian-chatt onsdag 20.30

 1. Sandra skriver:

  Hejsan! Jag undrar var du har ditt hemliga emailkonto för att mobilblogga? Googlade lite och hittade ett inlägg där du mobilbloggat. Jag försöker själv få den funktionen att fungera då jag också använder wordpress. Har fått grepp om det mesta förutom att jag inte lyckats skapa mig en hemlig e-postadress jag kan använda mig av. Måste vara nån som stöjder pop3 åtkomst. Gmai, yahoo och såna där gör ju inte det, så jag undrar om du har något tips?

 2. Olofb skriver:

  Sandra;

  Jag använder wordpress.com för att blogga på i allmänhet. Jag har ställt in så att hela gränssnittet är på svenska, så instruktionerna kan vara helt uppåt väggarna om du har engelska som språk på wordpress.

  För att fixa så att blogg-by-email ska funka, loggade jag in på wordpress.com. På ”Mitt konto”-menyn finns sidan ”Mina bloggar”.

  På den sidan kan man klicka ”Aktivera”-knappen under ”Inlägg via epost”-kolumnen.

  Efter det kan du säkert följa instruktionerna; i slutändan får man en hemlig epostadress dit man kan skicka sina inlägg för direktpostning på bloggen. Det är ganska smidigt fast man får lov att undvika bilder i inlägg då ( i alla fall har jag inte fått det att funka med bilder ). Däremot kan man använda fetstil etc. om man har t.ex. gmail som epostklient.

  På den sidan finns en rubrik ”Inlägg via e-post”. Därunder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: