Världens mest humorbefriade människa?

Läser om ”kuppen” som Aftonbladet uttrycker det.

Kan man bli mer humorbefriad än Pirate, förlåt Henrik, Pontén?

Han hade ju vunnit fler opinionspoäng på att erkänna att detta faktiskt var ganska kul. Stackars, stackars välbetalda advokat.

Nu går jag och tar en kopp 981.

Taggar: ,

Annonser

7 Responses to Världens mest humorbefriade människa?

 1. Mr Destroyer skriver:

  Alla har rätt till ett privatliv. Även dina åsiktsmotståndare. Även välbetalda advokater. Att kränka någons integritet genom ett angepp rakt in i deras mest personliga sfär är inte förenligt med piratrörelsens ideal. Det kallar jag hyckleri. Möjligen skulle tilltaget kunna ursäktas som ett pojkstreck, men hur mycket tror du det gynnar piratrörelsens chanser att bli tagna på allvar? Det demokratiska sättet att åstadkomma samhällsförändring är att övertyga genom argumentation. Inte att skrämma motståndare till tystnad. Inte heller att försvara åsiktsfränder när de använder odemokratiska metoder. Om du verkligen står för de ideal som jag tror så borde du ta avstånd från ditt inlägg ovan, fast låta bli att radera det. Det är bättre att stå för sina misstag.

 2. Olofb skriver:

  Exakt vilka åsikter är det du vill jag ska ta avstånd ifrån..?

 3. Björn skriver:

  Det känns lite typiskt att du använder dig av den gamla ”hederliga” mobbarinställningen att den som blir påhoppad reagerar fel (i detta fall saknar humor). Hade den som fick huvudet nedstoppat i toaletten eller fick sina underkläder sönderklippta bara skrattat åt det hade stämningen varit mycket bättre.

  Att du verkar tycka att namnändringen är en bagatell är märkligt med tanke på att du verkar förespråkar integritet och frihet. Gäller det bara vissa? Man kan tycka vad man vill om Pontén men att skicka in en namnändring, med alla problem det kan ställa till, är verkligen omoget.

 4. Olofb skriver:

  Jag håller förvisso med om att namnändringen är omogen och inte är den mest lämpliga metoden att stå emot antipiratrörelsen.

  Men när Pontén inte tar tillfället i akt och gör en ”Persson” (skrockar lite och säger att ”de har i alla fall humor”) så påpekar jag att det är en politisk miss för antipiratrörelsen, snarare än piratrörelsen. Det är nog fler som skrattat till som jag; kanske inte alla vågar erkänna det.

 5. Mr Destroyer skriver:

  Att det är okej att trakassera Henrik Pontén som privatperson.

 6. Olofb skriver:

  Jag tycker inte att det är OK att trakassera privatpersonen Henrik Pontén.

  Visst vore det lämpligt för antipiratbyråns intressesfär om detta är något de själva ordnat..? En tämligen enkel åtgärd och inte så svårt att få Aftonbladet att hoppa på ännu en PP-attack. Svårt att både bevisa och motbevisa.

 7. Mr Destroyer skriver:

  Sådana spekulationer tillför inget. Ovillkorligt fördömande är den rätta reaktionen. Det har piratpartiets vice ordförande fattat, enligt artikeln du länkat till. Lär dig av honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: