opassande » Blog Archive » Vem är det synd om här, egentligen?

Via opassande.se snappar jag upp följande. Ni som har en stund över kring 16-snåret på fredag och då befinner er i Stockholm – varför inte kila förbi hjälte-Jonas?

Jonas Nordgrens fyraveckorsmaraton mot kontrollsamhället generellt, och FRA specifikt, tar sin ända på fredag. Magnus Andersson (cuf) (facebook och blogg) har kommit med det strålande initiativet att uppmärksamma detta, och fira av denna medborgarrättskämpe under hans sista timma på fredag. Mellan 16-17 den 30 januari kan alla som vill delta i ett mingel för att göra Jonas sällskap, som rapporterats se lite trött och kall ut den sista veckan. Jag ska försöka ta mig dit, definitivt, och hoppas att fler gör det. Jonas är en hjälte som jag ser det så har ni tillfälle, titta förbi och tacka för engagemanget. Om ni inte kan på på fredag, så gärna under dagarna fram tills dess.

via opassande » Blog Archive » Vem är det synd om här, egentligen?.

Taggar: , , , , , , , , ,

Annons

2 Responses to opassande » Blog Archive » Vem är det synd om här, egentligen?

  1. Jens O skriver:

    Olof, kommer att gå direkt dit efter jobbet, för att dokumentera och delta, i den sista timmen. Fotografierna publiceras givetvis, under en fri license. Både i min blogg, Facebook och Picasa.

  2. Olof Bjarnason skriver:

    Bra.. Önskar jag kunnat delta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: