Vi är uppe i 64 av 349

Nu har vi fått kontakt med 64 av 349 ledamöter. Ibland är det i form av icke-svar som ”jag svarar aldrig på enkäter” trots att vi bemött den kritiken så här:

”Jag besvarar aldrig enkäter”: Det här handlar inte om din inställning till en vara eller tjänst — utan i vilken utsträckning du och andra ledamöter vill medverka till att föra en dialog i en för oss och många andra svenskar ytterst viktig fråga. Att vi är en grupp medborgare som på ett systematiskt sätt vill undersöka var folket har sina folkvalda i en specifik fråga förefaller ha gått dig förbi.

Tydligen gäller fortfarande ”sätta händer för öronen och skrika” för många. Sanslöst kul bild för övrigt, tack Anders för den!

Som Lars-Erick skriver gäller det att värna om de vi har i riksdagen, som är mottagliga för kommunikation. T.ex. svarar Agneta Berliner, Maria Lundqvist-Brömster och Birgitta Ohlsson ganska korrekt och framförallt ärligt. Speciellt viktigt då de ligger under det paraply som kallas alliansen, och tillsammans med oppositionen har kraft att ställa sig emot Lex Orwell.

Farmorgun skriver om piratjägarlagen och den TV-debatt som ska sändas ikväll. Det ska bli intressant att se!

Taggar: , , ,

 

 


Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: