Ge ditt stöd till FP-kvinnorna!

De sex FP-kvinnorna som nu öppet sagt att de är för en parlamentarisk utredning på FRA-demonstrationen behöver vårat stöd för att inte återigen ”klanskas ned på” av partipiskan, som sannolikt förvandlas till en slägga när de lägger korten på bordet i riksdagen.

Det är sex modiga kvinnor som behöver vårat stöd nu. Jag skickade email till dem och tackade. Gör det du också och visa ditt stöd! Här är deras epostadresser:

camilla.lindberg
birgitta.ohlsson
maria.lundqvist.bromster
cecilia.wikstrom
solveig.hellquist
agneta.berliner

Alla epostadresser slutar på:

@riksdagen.se

 

Uppdatering: Jag hade stavat Wikström ”Wigström”, ursäkta mig! Tack Tor för upplysningen. Jag har ändrat stavningen nu.

Taggar: , , , ,

Annons

5 Responses to Ge ditt stöd till FP-kvinnorna!

 1. Tor skriver:

  Obs. Cecilia Wikström och Cecilia Wigström är olika personer. Du menade nog Wikström egentligen.

  Äras den som äras bör 🙂

 2. Tor skriver:

  Observera att det även finns en folkpartist som heter Cecilia Wigström, så det är inte bara ett stavfel utan även en förväxling. Jag antar att hon får ta emot en del beröm helt oförtjänt.

 3. farmorgun skriver:

  Tack Olof! Nu har jag lagt in en grupp Modiga riksdagsledamöter i min adressbok. Det ska bli mycket intressant att se hur grabbarna med de nödvändiga hårda nyporna tacklar detta 😉 Såg att någon har behov av att nedvärdera vår manifestation igår – en tummetott – men, det säger väl mera om honom än om oss. Jag hade 19 vänner och bekanta med mig i tanken – de var upptagna av skola, jobb, vård av sjukt barn, läkarbesök och annat av vikt. När jag helt ofrivilligt råkade avlyssna en rapportör, som per mobil lugnade någon orolig själ med att detta inte var något att oroa sig för – max 300 stycken, då tänkte jag i mitt stilla sinne: Om var och en av dem, som han kan se, representerar i snitt lika många som jag, då är vi en försvarlig mängd – jag log för mig själv, där jag satt i torgets utkant och vilade mina trötta fötter. Sedan vet jag att nätverket representerar åtskilliga tusen. Och i morgon kl 09.30 sänds demonstrationen i SVT24

 4. objarni skriver:

  Farmorgun:

  Gammelmedia har nedvärderat demonstrationerna rejält. Men jag tycker vi alla ska lära osss av misstaget att ha sju timar lång demonstration. Det är inte konstigt att det var många fler (på samma gång!) i Göteborg, eftersom det låg 18.00-19.30. Kort och koncist. I Göteborg (där jag var) kändes det riktigt stärkande, trots att jag var rädd för att talarlistan (v, pp, mp, kommunisterna(!)) skulle vinklas fel av gammelmedia. De nappade inte på den kroken.

  Som jag ser det räcker det med en enkel motion från s, v eller mp för att vi ska vara i mål. Bara det inte blir ”blockkäbbel”, det har vi inte tid med…

 5. LatentEnergi skriver:

  http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/sandningsarkiv.asp

  ”Camilla Lindberg går från justitieutskottet til kulturutskottet.” SR P4 ekot kl 05 15 Oktober.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: