Trafiken i Sverige dödar fler än Al-Quida i EU+US!

Tomas tar upp en viktig perspektivhöjare:

De senaste tio åren har det dött färre än 4000 personer i USA och Europa som en följd av terrordåd. Under samma tid har det dött 4990 personer i trafiken (statistik från NTF). I Sverige. Vad är det egentligen vi behöver skydda oss mot? Att montera ner demokratin och integriteten på grund av ett hot som inte existerar är en oerhört farlig väg, en väg som bara kan leda till en sak.

Detta i sammanhanget att Jan Björklund, folkpartiets tillsynes inte allför liberala partiledare, hållit tal i Marstrand, där han lyckas ta upp Al-Quida och bin Ladin. Vilken bedrift! Björklunds tal kommenteras av statsvetaren Ulf Bjereld i expressen.

Taggar: ,

2 Responses to Trafiken i Sverige dödar fler än Al-Quida i EU+US!

  1. astrid boman skriver:

    FRA handlar om att makthavarna måste skydda sig mot sina väljare. Björklund och Tolgfors är mer än desperata nu. Björklund tror sig kunna fånga bin-Ladin genom att avlyssna svenska folket och Tolgfors säger att partikamraterna missuppfattat allt. Det handlar ju om signalspaning mot yttre hot.Är det inte dags att herrarna lämnar arenan, dom är ju totalt sänkta nu. Vem vill någonsin mer ta dem på allvar.

  2. […] Kollektion, Oväsentligheter, Min luktar oxo fisk! igen, WitchBitch, Jinges web och fotoblogg igen, Olofs blogg igen, No size fits all, Tomas sida igen, Nonsens, garrar och allt därimellan igen, Olofs blogg #3, […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: